Over ons

Edelsmederij Aurum, uw juwelier in Asten

Van harte welkom bij Edelsmederij Aurum, uw juwelier in Asten. Bij ons wordt u vakkundig en met goede zorg geholpen. Van moderne tot klassieke sieraden, trouwringen en horloges of een sieraad of horloge geheel naar uw of ons ontwerp, wij hebben alles in huis! Edelsmederij Aurum bestaat al vanaf 2000 en is een eenmanszaak waar winkel en atelier in open verbinding met elkaar staan

Wij bieden u sieraden in goud, zilver, edelstaal of titanium.

Eigen atelier

In het goudsmidatelier wordt door een viertal goudsmeden hard gewerkt. Deze goudsmeden zijn gediplomeerd, waardoor zij u direct en vakkundig te hulp schieten.Alle middelen zijn aanwezig om sieraden op maat en volledig naar uw wens te vervaardigen.

Achtergrond

Rianne Cruysen-Feijen(eigenaresse en oprichtster) heeft na het afronden van de middelbare school de keuze gemaakt voor de opleiding edelsmeden aan de vakschool voor edelsmeden en fijne technieken te Schoonhoven.
De opleiding is in 3 trajecten opgebouwd. Het eerste deel bestaat uit een aantal basis vaardigheden waarin alle praktijkonderdelen aan bod komen:

  • Goudsmeden
  • Zilversmeden
  • Graveren
  • Uurwerktechnieken
  • Juweliersvaardigheden

Na het eerste traject van een jaar heeft Rianne de specialisatie goudsmeden gekozen. Onder het vak goudsmeden wordt verstaan het vervaardigen van klein werk, met name sieraden, uit diverse materialen waaronder goud en zilver. Dit tweede traject duurt 2 jaar. Voor de afronding van de opleiding heeft Rianne een stageperiode doorlopen van 200 dagen (1 schooljaar). In 2000 is de opleiding succesvol afgerond en heeft ze haar droom gevolgd, een eigen Edelsmederij.

Heeft u vragen? Kom gerust eens langs of neem contact met ons op.

Tot snel bij Edelsmederdij Aurum in Asten.